Barn- och familjepsykologiskt centrum - Åtvidaberg/Kinda/Ydre ek. för.

Östergötlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bereda arbete inom Barn- och Familjepsyko- logiskt Centrum ek. för. samt idka handel och ägande av fast egendom samt handel med värdepapper. Föreningen skall bedriva och utveckla barn- och ungdomspsykiatriskt behandling med barn, ungdomar och deras familjer, genom förebyggande arbete verka för en förbättrad psykisk hälsa bland barn och ungdomar, medverka till en ökad kunskap i barn, ungdoms- och familjepsykologi genom utbildning, handledning, konsultationer och forskning samt i övrigt bedriva verksamhet som kan förknippas med ovanstående områden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Barn- och familjepsykologiskt centrum - Åtvidaberg/Kinda/Ydre ek. för. vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Åtvidaberg så är Barn- och familjepsykologiskt centrum - Åtvidaberg/Kinda/Ydre ek. för. ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 1991-12-20 så skapades Barn- och familjepsykologiskt centrum - Åtvidaberg/Kinda/Ydre ek. för. och företaget är har F-skattsedel Barn- och familjepsykologiskt centrum - Åtvidaberg/Kinda/Ydre ek. för. har haft det sedan 1994-01-01.

Barn- och familjepsykologiskt centrum - Åtvidaberg/Kinda/Ydre ek. för. är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-02-16

716426-2698 är organisationsnummret för företaget som finns i Åtvidaberg.

Just nu är Barn- och familjepsykologiskt centrum - Åtvidaberg/Kinda/Ydre ek. för. och det finns många företag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Barn- och familjepsykologiskt centrum - Åtvidaberg/Kinda/Ydre ek. för. så går det att nå dem via telefon på 0120-75801 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Barn- och familjepsykologiskt centrum - Åtvidaberg/Kinda/Ydre ek. för. är Holmén, Rut Hjördis Anna-Stina som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Anne Lena Christina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sonefors, Lena Margareta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorslund, Kerstin Gudrun som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Udd, Carina Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, .