Microdash

Östergötlands län

Information

700519-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Microdash. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Microdash är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som Microdash finns i.

Microdash har varit registrerat sedan 1998-06-26 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Microdash så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Microdash är och det finns flera verksamheter i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för Microdash är följande:

Vill ni komma i kontakt med Microdash så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom data avseende programmering, tillverkning och administration av hemsidor, utbildning inom Internet, data- bashantering, konsultation vid upphandling av system och program. Konsult inom trädbranschen, handel med trävaror såsom mindre träredskap och prydnadsartiklar. Kennelverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Microdash och det är Erlandsson, Eric Jonas som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,