Conny Johansson Motorsport

Östergötlands län

Information

Conny Johansson Motorsport hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Conny Johansson Motorsport finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Conny Johansson Motorsport tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Conny Johansson Motorsport har haft sedan 2000-10-09. Conny Johansson Motorsport har funnits sedan och 2000-10-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Conny Johansson Motorsport så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0120-23024.

Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Conny Johansson Motorsport har idag 690717-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Conny Johansson Motorsport

Bil-, maskin och övriga fordondreprationer, fältreparationer med servicebil. Egentillverkning, konstruktioner, smide, svarvning, fräsning, svets, försäljning av reservdelar, däck, smörjmedel, motorsportutrustning, skogs- och lantbruksprodukter. Uthyrning av maskin tex. svetsar, elverk, släpkärra, vedklyv. Bedriva tävlingsverksamhet med bilar samt anordna företagsarrangemang med bilar.

I Conny Johansson Motorsport så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Conny Stig Otto som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .