Jonas Johanssons Lantbruk

Östergötlands län

Information

681012-XXXX är organisationsnummer för företaget Jonas Johanssons Lantbruk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonas Johanssons Lantbruk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som Jonas Johanssons Lantbruk finns i.

Jonas Johanssons Lantbruk har varit registrerat sedan 1990-05-04 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonas Johanssons Lantbruk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Jonas Johanssons Lantbruk är och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för Jonas Johanssons Lantbruk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jonas Johanssons Lantbruk så kan ni göra det på telefon genom 070-1306113 eller genom brev på följande adress:

Jordbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonas Johanssons Lantbruk och det är Johansson, Lars Jonas Paul som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, Johansson, Lars Gustav Jonas som är född 1944 och har titeln Prokurist,