CRM Service

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åtvidaberg och CRM Service är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och CRM Service är ett av dem. Statusen för CRM Service är att Bolaget är aktivt.

CRM Service är ett Enskild firma och skapades 2000-06-15. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som CRM Service ska trivas.

CRM Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Åtvidaberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparation och montage av maskiner och utrustning inom lantbruk och industri. Försäljning av reservdelar och komponenter i samband med reparationer och montage. Inriktar sig mot verkstadsindustrier,bilverkstäder och åkerier med reparationer av t ex hydrauliska pressar,svarvar,borrmaskiner,truckar,och sågar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CRM Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är CRM Service och det finns flera bolag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med CRM Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5176373.

.

De som är på något sätt har med CRM Service är Clasén, Anders Ove som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

CRM Service har 661228-XXXX som sitt organisationsnummer.