Anders Hälsoklinik

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åtvidaberg och Anders Hälsoklinik är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Anders Hälsoklinik är ett av dem. Statusen för Anders Hälsoklinik är att Bolaget är aktivt.

Anders Hälsoklinik är ett Enskild firma och skapades 1989-11-17. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anders Hälsoklinik ska trivas.

Anders Hälsoklinik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Åtvidaberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Massage, behandling av skador, idrottsskador jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders Hälsoklinik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24.

Idag är Anders Hälsoklinik och det finns flera bolag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Anders Hälsoklinik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-15375.

.

De som är på något sätt har med Anders Hälsoklinik är Grönqvist, Anders Åke Einar som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Anders Hälsoklinik har 660225-XXXX som sitt organisationsnummer.