Birkas Entreprenad

Östergötlands län

Information

640906-XXXX är organisationsnummer för företaget Birkas Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Birkas Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som Birkas Entreprenad finns i.

Birkas Entreprenad har varit registrerat sedan 2004-08-05 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Birkas Entreprenad så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Birkas Entreprenad är och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för Birkas Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Birkas Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Skogsvård, reparationer av skogsmaskiner, lantbruksmaskiner, båtmotorer och verkstadsmaskiner. Handel med industriförnödenheter, import av varor och tjänster för skogsvård, konsulttjänster av personalrekrytering inom skogsvård, industri och byggsektorerna samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Birkas Entreprenad och det är Sjöberg, Carl John Lennart som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,