Annikas Städ & Service

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åtvidaberg och Annikas Städ & Service är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Annikas Städ & Service är ett av dem. Statusen för Annikas Städ & Service är att Bolaget är aktivt.

Annikas Städ & Service är ett Enskild firma och skapades 2000-05-08. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Annikas Städ & Service ska trivas.

Annikas Städ & Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15. I Åtvidaberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Städning och service i hem och företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Annikas Städ & Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01.

Idag är Annikas Städ & Service och det finns flera bolag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Annikas Städ & Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5373109.

.

De som är på något sätt har med Annikas Städ & Service är Svensson, Annika Maria som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Annikas Städ & Service har 640803-XXXX som sitt organisationsnummer.