Stoltz industri service

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åtvidaberg och Stoltz industri service är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Stoltz industri service är ett av dem. Statusen för Stoltz industri service är att Bolaget är aktivt.

Stoltz industri service är ett Enskild firma och skapades 2007-06-29. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stoltz industri service ska trivas.

Stoltz industri service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Åtvidaberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Svets, smide och underhåll inom tillverkningsindustrin.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stoltz industri service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Stoltz industri service och det finns flera bolag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Stoltz industri service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-8067178.

.

De som är på något sätt har med Stoltz industri service är Stoltz, Mats Åke som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stoltz industri service har 640305-XXXX som sitt organisationsnummer.