Nygrens webb & design

Östergötlands län

Information

631212-XXXX är organisationsnummer för företaget Nygrens webb & design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nygrens webb & design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som Nygrens webb & design finns i.

Nygrens webb & design har varit registrerat sedan 2000-10-19 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nygrens webb & design så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nygrens webb & design är och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för Nygrens webb & design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nygrens webb & design så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom reklambranschen, hemsidestillverkning samt hemelektronikbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Nygrens webb & design och det är Nygren, Lars Tomas som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,