Mickes Cykel o Maskin Service

Östergötlands län

Information

Utförande av service och reparationer av cyklar, mopeder och trädgårdsmaskiner såsom gräsklippare, trimmers, jordfräsar samt snöslungor. Vad gäller försäljning så är det kringutrustning och reservdelar till ovanstående.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mickes Cykel o Maskin Service vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Åtvidaberg så är Mickes Cykel o Maskin Service en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 2004-06-18 så skapades Mickes Cykel o Maskin Service och verksamheten är har F-skattsedel Mickes Cykel o Maskin Service har haft det sedan 2004-05-06.

Mickes Cykel o Maskin Service är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-05-06

631121-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åtvidaberg.

Just nu är Mickes Cykel o Maskin Service och det finns många verksamheter som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Mickes Cykel o Maskin Service så går det att nå dem via telefon på 0120-12374 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mickes Cykel o Maskin Service är Lindström, Jan Michael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .