Bygg & Renovering i Åtvidaberg Ott Mötsnik

Östergötlands län

Information

I Åtvidaberg finns det ett Enskild firma som heter Bygg & Renovering i Åtvidaberg Ott Mötsnik. Det finns flera företag som liknar Bygg & Renovering i Åtvidaberg Ott Mötsnik i Östergötlands län. Åtvidaberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bygg & Renovering i Åtvidaberg Ott Mötsnik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-04-02 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1992-01-03 så har Bygg & Renovering i Åtvidaberg Ott Mötsnik varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bygg & Renovering i Åtvidaberg Ott Mötsnik och det finns fler företag som är det i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Bygg & Renovering i Åtvidaberg Ott Mötsnik så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bygg & Renovering i Åtvidaberg Ott Mötsnik så kan ni göra det på 0120-35770.

Byggverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Mötsnik, Ott som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Bygg & Renovering i Åtvidaberg Ott Mötsnik har 630418-XXXX som sitt organisationsnummer.