Städkraft i Åtvidaberg

Östergötlands län

Information

Städkraft i Åtvidaberg är en verksamhet som finns i Åtvidaberg. I Städkraft i Åtvidaberg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Henriksson, Gunvor Susanne som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Städkraft i Åtvidaberg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Städkraft i Åtvidaberg på telefon 0120-10142.

Företaget kommer att bedriva tjänste- och serviceverksamhet inom område lokalvård och hemnära tjänster. Företaget kommer att idka handel samt förmedling av produkter inom lokalvårdsområdet. Företaget kommer att äga och förvalta såväl fast som lös egendom.

Idag är Städkraft i Åtvidaberg av bolagstypen Enskild firma.

Städkraft i Åtvidaberg är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Städkraft i Åtvidaberg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-17 och Städkraft i Åtvidaberg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Städkraft i Åtvidaberg så är det följande:

Städkraft i Åtvidaberg har 621117-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.