TN:s mark och bygg

Östergötlands län

Information

620630-XXXX är organisationsnummer för verksamheten TN:s mark och bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TN:s mark och bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som TN:s mark och bygg finns i.

TN:s mark och bygg har varit registrerat sedan 2006-04-10 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för TN:s mark och bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

TN:s mark och bygg är och det finns flera verksamheter i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för TN:s mark och bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med TN:s mark och bygg så kan ni göra det på telefon genom 073-0200718 eller genom brev på följande adress:

Mark- och byggjobb.

Det finns olika personer som har en koppling med TN:s mark och bygg och det är Nilsson, Åke Tommy som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,