Rekreationsrummet Lena Nilsson

Östergötlands län

Information

Rekreationsrummet Lena Nilsson hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Rekreationsrummet Lena Nilsson finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Rekreationsrummet Lena Nilsson tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Rekreationsrummet Lena Nilsson har haft sedan 2005-05-07. Rekreationsrummet Lena Nilsson har funnits sedan och 2005-05-07 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rekreationsrummet Lena Nilsson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-1561666.

Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Rekreationsrummet Lena Nilsson har idag 620522-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Rekreationsrummet Lena Nilsson

Konsultverksamhet, Behandlingar Taktilmassage, Reiki, Stresshantering. Bokföring, kurativ hjälp, stödsamtal samt övriga förekommande stödjande tjänster och varor.

I Rekreationsrummet Lena Nilsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Eva Lena Mari som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .