Solfors production

Östergötlands län

Information

Solfors production hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Solfors production finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Solfors production tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Solfors production har haft sedan 2006-08-01. Solfors production har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Solfors production så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0120-14914.

Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Solfors production har idag 620427-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Solfors production

Underhållningsbranschen, musik riktat mot företag, konferens, kryssningar. Arbete som musikpedagog, kyrkomusiker, handledare gentemot skolor, kyrkor, studieförbund,begravningsbyråer. Föreläsningar, studieförbund. Produktion av CD, förläggning av egenkomponerad musik.

I Solfors production så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Solfors Rehnholm, Gunvor Kristina som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .