J.G. Engineering

Östergötlands län

Information

620118-XXXX är organisationsnummer för verksamheten J.G. Engineering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J.G. Engineering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som J.G. Engineering finns i.

J.G. Engineering har varit registrerat sedan 1998-06-11 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J.G. Engineering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

J.G. Engineering är och det finns flera verksamheter i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för J.G. Engineering är följande:

Vill ni komma i kontakt med J.G. Engineering så kan ni göra det på telefon genom 0120-12272 eller genom brev på följande adress:

Konsulterande verksamhet, beräkning, konstruktion och projekt- hjälp inom mekanisk konstruktion.

Det finns olika personer som har en koppling med J.G. Engineering och det är Gliving, Johnny Inge Lennart som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,